www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

 

Miercuri, 15 noiembrie 2023, evenimentele Eduacces revin pentru discuții pe tema: Activități educaționale pentru copiii cu părinți plecați la lucru în străinătate. Invitații speciali ai întâlnirii sunt directori ai următoarelor unități de învățământ din trei localități ale județului Sibiu:

•          Liceul Teoretic „A.T. Laurian” Agnita

•          Liceul Teoretic „Timotei Cipariu” Dumbrăveni

•          Școala Gimnazială „G.D. Teutsch” Agnita

•          Școala Gimnazială Nr. 4 Mediaș

•          Școala Gimnazială „Constantin Ion Motaș” Mediaș

Lipsa suportului părintesc de acasă și suprasolicitarea părintelui unic sau a aparținătorilor face ca timpul alocat copiilor să fie redus și astfel, implicarea lor în activități extrașcolare sau suport la teme să fie insuficient. Prin intermediul proiectului și a partenerilor atrași în rețeaua dezvoltată s-a dorit acordarea de ajutor familiei în domeniul educational.

Agenda întâlnirii din 15 noiembrie cuprinde prezentarea proiectului, a partenerilor precum și a „Listei de oportunități/ surse de finanţare relevante pentru îmbunătățirea situației privind copiii din județul Sibiu cu părinți plecați în străinătate.”, material menit să ajute managementul educational să identifice ușor și în timp ocazii pentru elevii din școlile pe care le conduc.

Linkul de conectare eveniment este https://meet.google.com/msh-gnwu-wtg.   

 

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa de proiect