www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Membri rețea partenerială EduAcces

Denumire partener/ luna incepere parteneriat

Date de contact partener (adresa/ telefon/ email/ persoana de contact)

Scurtă descriere partener/ atribuții partener

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu/ 11.2021

 

 

 

 

 

 

Str. George Barițiu, nr. 5/7; SIBIU 550178

Tel: +40 269 210551

Fax: +40 269 215775

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  https://bjastrasibiu.ro/

 

 

 

Biblioteca județeana ASTRA din Sibiu este una din instituțiile culturale cu tradiție din județ, cu un fond de 847.455 de documente: cărți, periodice, CD-uri, CD-ROM-uri, DVD-uri, casete audio, casete video, discuri, diafilme, diapozitive, benzi de magnetofon, manuscrise, cărți manuscrise, documente de corespondență, documente iconografice, cărți românești vechi (BRV), cărți străine vechi, cărți rare, documente cartografice, ex-libris-uri, medalii și altele

Fondul de carte cuprinde documente în limbile germană, franceză, engleză, rusă, maghiară, spaniolă, greacă, chineză, japoneză, italiană, ebraică, esperanto și este permanent îmbogățit prin achiziții sau donații, substanțial mai bogate după 1990.

 

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu (DGASPC)/ 10.2021

 

 

 

 

 

 

Sibiu, Str. Mitropoliei, nr. 2,
jud. Sibiu, 0269/232066, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://www.dasib.ro/

 

 

 

 

 

 

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Sibiu (D.G.A.S.P.C.) s-a înfiintat prin Hotarârea nr. 117/15.12.2004 a Consiliului Judetean Sibiu prin comasarea prin fuziune a Serviciului public judetean de asistenta sociala Sibiu, Directiei generale pentru protectia drepturilor copilului Sibiu si a institutiilor de asistenta sociala pentru persoanele cu handicap. Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Sibiu functioneaza ca institutie publica, de interes judetean, cu personalitate juridica în subordinea Consiliului Judetean Sibiu, având sediul in Sibiu, str Mitropoliei nr 2, judetul Sibiu.

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Sibiu, asigura aplicarea politicilor sociale la nivel judetean, în domeniul protectiei copilului, familiei, peroanelor singure, persoanelor cu handicap, precum si oricaror persoane aflate în nevoie.

 

 

 

 

Denumire școala parteneră/ luna incepere parteneriat

Date de contact școala parteneră (adresa/ telefon/ email/ persoana de contact)

 

Scurtă descriere școala parteneră

 

 

Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian” Agnita/ 10.2021

 

 

 

Str. Şcolii nr.2
Oraş Agnita, judeţul Sibiu,
cod 555100

tel. 0269 510 765

fax 0269 510 620

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.ctagnita.ro/

 

Colegiul Tehnic „A.T. Laurian” Agnita va asigura dezvoltarea intelectuală şi profesională a elevilor săi, contribuind efectiv şi eficient la prosperitatea economică şi socială a oraşului Agnita şi localităţilor aferente.

Prin standardele educaţional – profesionale ridicate ale instruirii, pe care le oferă, şi deschiderea spre comunitate, Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian” Agnita constituie un factor activ în politica locală şi regională de dezvoltare durabilă a zonei.

 

Școala Gimnazială „Georg Daniel Teutsch” Agnita / 10.2021

 

 

 

Piața Teutsch, nr. 1-3, Agnita, 555100, jud. Sibiu;
Număr de telefon: 0269 510 815;
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://gdtagnita.ro/

 

 

 

Școala „Georg Daniel Teutsch” Agnita – judeţul Sibiu este una dintre cele mai vechi școli de Stat cu predare bilingvă româno-germană din România.

Elevii Școlii „G.D. Teutsch” Agnita sunt îndrumați de peste 30 de cadre didactice calificate și dispun de 3 sedii, două localizate în oraș și unul în mediul rural (Coveş), dotate cu săli de clasă moderne, bibliotecă multimedia (C.D.I.), laborator de științe, cabinet de istorie, atelier de pictura și săli de sport.

În prezent, școala are în medie 500 de elevi, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, înscriși în ciclul primar și gimnazial, la cele două secții, română, respectiv germană. În medie, 10% dintre elevi provin din rândul minorităților naționale, din categorii sociale defavorizate sau din familii aflate în situații de risc social.

 

 

 

Denumire școala parteneră 1/ luna incepere parteneriat

Date de contact școala parteneră 1

 

Denumire școala parteneră 2/ luna incepere parteneriat

 

 Date de contact școala parteneră 2

 

Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian” Agnita/ 10.2021

 

 

 

 

Str. Şcolii nr.2
Oraş Agnita, judeţul Sibiu, cod 555100

tel. 0269 510 765

fax 0269 510 620

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.ctagnita.ro/

Școala Gimnazială „Georg Daniel Teutsch” Agnita/ 10.2021

 

 

 

 

Piața Teutsch, nr. 1-3, Agnita, 555100,
jud. Sibiu;
Număr de telefon: 0269 510 815;
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://gdtagnita.ro/